tiistai 11. joulukuuta 2012

Seinäruusu

Lauantaina kaytiin ystavani Dianen ja hanen ystavansa Janen kanssa katsomassa leffa nimelta The Perks of Being a Wallflower. Leffan valintaehdotus tuli Dianelta ja suostuin tietamatta ko. leffasta yhtaan mitaan. Pikaisesti sitten vakoilin netista, etta mihinhan sita tuli lupauduttua.. Loysin netista kuvia seka lyhyen kuvauksen, joka kuuluu vapaasti suomennettuna kutakuinkin "Kaksi viimeisen vuoden opiskelijaa (lukiossa) ottavat eraan itsekseen viihtyvan ensimmaisen vuoden opiskelijan siipiensa suojaan". Paarooleissa nahdaan Emma Watson, Logan Lerman ja Ezra Miller. Elokuvan on ohjannut Stephen Chobsky, jonka samannimiseen kirjaan leffa perustuu.
kuva entertainmentwallpaper.com

Eipa kuulosta mitenkaan uudelta auringon alla, mutta Diane kertoi, etta moni on hehkuttanut ko. patkaa ja etta se olisi yksi niista harvoista leffoista, joka olisi yhta hyva kuin kirja. No, itse en kirjaa lukenut niin en osaa sanoa. Sen tiedan, etta itse leffa oli yksi parhaista koskaan nakemistani elokuvista. Se oli koskettava monella tasolla ja tapaa, laittoi ajattelemaan ja oli silti hauskakin. Myos roolisuoritukset olivat todella hyvia. Leffan jalkeen Diane totesi, etta han voi yhtya siihen mielipiteeseen, jonka mukaan leffa ylsi kirjan tasolle. Johtunee pitkalti siita, etta kirjailija itse ohjasi elokuvan.
 

Mukavan leffaillan jatkeeksi viela hyvaa vietnamilaista ruokaa mahtavassa seurassa ja kotimatkalla upea jouluvalo- & musiikkishow Melbournen kaupungintaloa vasten -niista on hyvat lauantait tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti