lauantai 13. huhtikuuta 2013

It's Almost Sunday

Well not almost, it is Sunday. First I thought the right title would be 'Maybe Somewhere North' but since the album lauch party were on Wednesday and I'm writing about it only now the current title feels more legit.

What album launch party? Charles J Tan's second album called Maybe Somewhere North. Almost Sunday is also on the album (hence the title). And the it was good party, turned to great. I really like his music and he was awesome playing live. Nice bonus was that the few performes before Charles provided a positive surprise in the form of Emmy Bryce. I had never even her of her but she has a great voice and quite a bit of stage charisma as well.

Instead of describing Charle's music I'll let it speak for itself. Few of my favourite tracks from the album:
Almost Sunday and Maybe Somewhere North



For some reason his music brings to my mind Juha Tapio, a Finnish singer/songwriter. What do you think? In comparison here's one of Juha Tapio's songs and from link below you can find English translation for the lyrics (not made by, altoghough I had a quick read-through to make sure it's valid)



 The lyrics: http://lyricstranslate.com/en/kaksi-puuta-two-trees.html

7 kommenttia:

  1. Niinno, Suomihan on jossain pohjoisessa sieltä katottuna :D (ja siis tämähän oli vitsi, tai siis tottahan se on, mutta pilke silmäkulmassa sanottu, tai siis kirjoitettu, (hohoo, olinpas taas hauska:D ) ettet nyt aattele, et koitan manipuloida sut unohtamaan Australian "kotinas", tai mahollisena semmosena).

    Ja kävinpä huvikseni lukee noi ton "Kaksi puuta" englanninkieliset sanat. Oli aika hassuu, ku kuuli sen melodian päässää, mut lukiki jotai ihan muuta, ku mihi on tottunu :D

    VastaaPoista
  2. "Niinno, Suomihan on jossain pohjoisessa sieltä katottuna" no samahan mulle jysahti kanssa mieleen tota biisia fiilistellessa. :D Ja kylla taalla on ku kotonaan, saakin oli pari paivaa sitten vastaava kun suomalainen lokakuu.. Tanaan taas sit +19 eli kaunis australiailainen syyspaiva.

    Ma en ees antanu soida loppuun taustalla, kun tein ite saman. Oli liian hammentavaa. :D

    VastaaPoista
  3. Voi kuule, tietäsit millane "kevät" meil on ollu :D Nyt on ehkä ruvennu lumet sulaa ja vähä lämpenee, mut viel joskus pari viikkoo sit tuli lunta. (Aika vähän kyl, ja sitä enne oli kyl jonku aikaa ollu semmost, ettei satanu. Mut silti :D )

    Ja mä en ees kuunnellu sitä, ku siis mul soi se vaa pääs, mut seki oli tarpeeks hassuu :D

    VastaaPoista
  4. Joo no nykyaa taal on lampotilat paivalla 10-20 ja yolla viel vahemman. Mut se on ihan ookoo.

    VastaaPoista
  5. No sittehä me ollaa mentykki jo hetki sit lämpötilois ohi :D Meinaa sit ku se kevät tuli, ni tulipaha aika nopsaa :)

    VastaaPoista
  6. Taal on tosiaa viime aikoin ollu jaatavat +15 keskimaarin. Onks teil siel jo enemma? Ja taa jaatavat +15 ei oo ees sarkasmia, koska taal tuulee kivasti, talot ei paljon lampoeristysta tunne ja koska niin totuin jo lampoon. Talvitakki ja sun antama kaulahuivi<3

    VastaaPoista
  7. Jee, pääshän se huivi käyttöki! :D Ja joo, meil on ny viime aikoin ollu semmost +15-20 päivisi, ja viime päivin on ollu aurinkoistki :) Et päivisi toppi ja kevyet farkut on riittäny iha hyvi. Ja partsil on voinu olla bikineis :D Ja yötki on ollu jo siin vähintää +10 :)

    VastaaPoista