lauantai 20. lokakuuta 2012

Perilla ollaan onnellisesti. Vielakaan en meinaa tajuta, etta ihan oikeasti oon taalla vihdoin. Taytyy myohemmin keksia talle a:n ylapisteasialle joku kikka, mutta nyt taman kerran en jaksa. Lennot sujuivat hyvin, enimmakseen nukuin ja sit juttelin tosi mukavan stuertin kanssa. Melbournen lentokentalla jannitin tosi paljon, et kyseleekohan ne kauheesti kaikenlaista niinku Australian rajalla -ohjelmassa. Nepa ei kyselleetkaan mitaan. Pelkasin kovasti mun aussiystavalle olevien karkkituliaisten puolesta, mut sain pitaa nekin ilman ongelmia tai sakkoja. Uskomatonta mutta onneksi totta.

Eilen palloilin aamupaivalla ympari kaupunkia ihan onnesta soikeana ja paastani pyoralla. Tapasin myos eraan couchsurfingin kautta loytamani tutun pikaisesti matkamessuilla, joilla han oli toissa. Oli tosi absurdi fiilis siella, koska ne oli lahenna Eurooppaan matkustaville ne messut. Aiheutin myos heti nimeni kanssa heti vahvaa hammennysta, koska baristalle ei ollut tuttu "an a with dots". Mut hanen kanssaan alkoi sit naista nimista mukava keskustelu, joka polveili vaikka minne.

Illalla kavin syomassa mun korealaisen huonekaverin kanssa. Sit tavattiin mun entinen esimies ystavineen ja puistoiltiin ja baareilin heidan kanssaan. Siella puistossa oli opossumeja ja ne oli ihan huippulutusia. Huonekaverini lahti puiston jalkeen, koska oli sen vika ilta ja hanella aikanen heratys. Me jatkettiin baariin ja oli kanssa silla klubilla tahanastisen elamani kallein sisaanpaasy: 15aud. Huh..


Voisin kirjotella vaikka mita viela, mutta koneaikani alkaa loppua, samasta syysta kaikki potauksen kuvat on netista. Yritin lisata omia mut kone ei loytany niita muistikortilta.. Pitaa toivoa etta jatkossa toimii. Paljon en oo ees muistanut viela kuvata. Lupaan kunnostautua siina. Oon vaan niin innoissani. (olikohan taa kolmas kerta tassa postauksessa kun sanon tuon?)

3 kommenttia:

  1. Joo, munki piti kunnostautuu täs kommentoimises :D Mut hyvä et pääsit perille ilman ongelmii. Kiva vaa kattoo näit kuvii ku tulee itelle heti hirvee matkakuume. Btw, minkä kokone se sun muistikortti on? :)

    VastaaPoista
  2. Muistikortti on ihan normikokonen sd ja siina on 1gb tilaa. Ongelman sain juuri ratkastuu et seuraavas postaukses on tosiaa niit itseotettuja kuvia. :) Justhan olit Irlannis. Kiva, et kommentoit. :)

    VastaaPoista
  3. Voi kuule, miten toi muisti riittää alkuunkaa! :D Nii olin, mut kuten tiiät ni se ei ollu ihan paras reissu. Nii se ei tavalla sillee parantanu sitä kuumet ollenkaa. Ja oishan toi ny vähä erilaist :)

    VastaaPoista