keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Vihdoin kuvia

Nyt viimein saatte niita kuvia, mutta tekstia vahan vahemman. Olen nyt paattanyt, etta koska en ole mikaan tekninen nero, saatte lukea tata jakossakin ilman tiettyja ylapisteita. Anteeksi. Tarkotus taalla on kuitenkin elaa, ei opetella tekniikkaneroksi. Tosin tuskin musta tulisi sellaista Suomessakaan.

Singaporen lentokentalla



Joku random seinamaalaus Melbournen keskustassa




Laadukas itsesta otettu turistikuva
Yarra-joki
Tommonen hauska risumaja Federation Squarella
@ Federation Square
Hyvaa kuuluu. Pankkitili  ja aussipuhelinnumerokin on jo hankittu. Oon myos tavannut pari kertaa mun menbournelaista ystavaa ja hanen ystaviaan. Sattumalta oon tormannyt entiseen esimieheeni ja toiseen paikalliseen ystavaani. Tiesin, etta niin voi kayda, mutta silti se oli hauska tunne. Oon kaynyt mm. St Kilda Beachilla. Suunnitelmat on vielakin jatkon suhteen aika auki, mut marraskuussa varmaan lahdetaan mun melbournelaisen ystavan kasaamalla porukalla the Great Ocean Roadille ja tehaan se road trip. Siita ja muista kuulumisista tarkemmin ja lisaa myohemmin.

Ps. Vinkiksi taalla/tanne matkaaville, etta kateista kannattaa aina pitaa mukana. Valttamatta ei kortit kay, tai varsinkaan pankki- & debitkortit.

6 kommenttia:

  1. Jee, kuvii! Iha sillee semi kivannäköst.. :D On se maailma pieni...

    VastaaPoista
  2. Juu, ihan kiva et maailma on pieni myos 3,7:n miljoonan ihmisen kaupungissa ku vertaa Suomen vakilukuun. :D

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, että matka on startannut hyvin :) Siellä näyttää niin aurinkoiselta ja lämpöiseltä, että ihan kateeksi käy! Täällä satoi tänä aamuna jo vähän lunta kun kävelin töihin hrrrh.

    VastaaPoista
  4. No jos rehellisia ollaan, niin nimenomaan nayttaa.. Melbournessa saa vaihtuu n. 10 kertaa paivassa vahintaan ja on taalla valilla parjannyt t-paidalla ja farkuilla, mut kyl tota takkia saa viela ihan kayttaa. Sydney on lampimampi ja se on seuraava kohde. :) Yhtaan ei oo kylla ikava lunta. Koita kestaa siela.

    VastaaPoista
  5. Tulin tänne lukemaan, tää on hyvää lääkettä Päivi-ikävään! Ihana, että viihdyt siellä!

    VastaaPoista
  6. Ihanaa, etta sakin luet tata nyt! =)

    VastaaPoista