keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Bondi Beach

On kulunut luvattoman pitka aika edellisesta postauksesta, anteeksi. Mainitsin tuolloin, etta Bondi on viela nakematta, mutta tama virhe on korjattu ja olen jo takaisin Melbournessa tata kirjoittaessa.

Itse ranta
Bondi Beach tosiaan on Sydneyn ehka kuuluisin ranta senkin ymparilla toki on paljon kauppoja ja ravintoloita. Bondilla on myos pieni skeittipuisto ja kauniita graffiteja. Rannalta menee myos kavelyreitti Koogee Beachille. Tuolla reitilla paasee nakemaan upeita maisemia, seka karua kalliota. Itsekin tuota reittia paljon tallailin, mutta yllattavan ukkoskuuron vuoksi kaannyin melko pian takaisin ja sateelta suojaan.


Yksi suosikkigraffitini

Hiekkakivea rantamaisemakavelylta
Tama oli vain tallainen lyhyt "valipalapostaus" kera muutaman kuvan, koska nyt on tullut aika etsia toita ja koska hostellin koneet kaatuivat asken kun latailin kuvia koneelle. (Kootut selitykset osa 46830)

2 kommenttia:

  1. Vähä cool toi heikkakivi! Ja siis oot nyt taas Melbournes ja majotut jossai hostellsis? Onks sama vai eri? Entä onks jotai suunnitelmii nyt? :)

    VastaaPoista
  2. Joo noi hiekkakiva oli tosi mahtavii! Sita kivea on kaytetty myos monissa sydneyn rakennuksissa. Ja aluks kun olin takasin Melbournessa, majoituin hostellissa. Nyt asustankin jo "omassa" kodissa niin ku tiiat. :)

    VastaaPoista