maanantai 5. marraskuuta 2012

Linja-autossa on tunnelmaa

Ensiksi pahoittelut pitkasta kirjotustauosta. Taalla Sydneyssa vaan on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista. Lieko kaupungin hektisyys tarttunut hieman minuunkin.

Eli matkasin viime keskiviikon ja torstain valisena yona bussilla Melbournesta Sydneyyn. Matkan arvioitu kesto oli n 14h, mutta loppujen lopuksi se vei pysahdyksineen vain noin 12,5h. Sekin kylla oli ihan riittavasti. En ole pahemmin matkusellut yobusseilla kun jatamme laskuista pois kotimaan vahemman ihastuttavan pk-seudun yoliikenteen.. En siis tiennyt oikein mita odottaa. Matka taittui kuitenkin erittain mukavasti. Matkustajia oli vahanlaisesti joten kuski antoi kaikille "business class" -paikat eli 2 paikkaa/henkilo. Kuski oli muutenkin erittain avulias ja lisaksi hauska. Hauskuudessa han paihitti jopa tiistai-iltana uusien ystavieni kanssa katsomani koomikot. Kuski myos laittoi meille leffan illaksi pyorimaan, mika auttoi ajan kulumista huomattavasti. Pysahdykset olivat sopivin valiajoin ja vaikken oiken onnistunut nukkumaan niin kaikenkaikkiaan jees reissu. Vastaanotto tassa kaupungissa olikin sitten hieman toisenlainen, mutta se onkin toisen postauksen paikka. Yomatkalta ei juuri ole kuvia, koska luvattoman huonolla kamerallani niita olisi ollut ihan turha ottaa pimeassa ja ikkunalasin lapi. Siksi tata postausta koristaa aamuauringossa kylpeva Sydney Harbour Bridge.



Ps. Mukava huomata, miten moni tata blogia on alkanut lukea ja myos kommentoinut. Jatkossakin saa kommentoida ja on suotavaa, etta anonyymit kommentoivat myos jollain nimimerkilla. Tahan asti olettekin niin tehneet. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti